Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja internet prodavnice Decijibicikli.rs
 
Cene
Cene svih artikala su sa uračunatim PDV-om.
 

Plaćanje proizvoda
Proizvodi kupljeni putem internet prodavnice Decijibicikli.rs mogu se platiti pouzećem ili Vašom uplatom pre slanja zahtevanih proizvoda na tekući račun kod Intesa banke - broj tekućeg računa 160-349226-95.

Dostava
Internet prodavnica Decijibicikli.rs vrši isporuku traženih proizvoda putem kurirske službe. U slučaju oštećenja kupljenih proizvoda ili nekog drugog oblika nepravilnosti poželjno je to odmah prijaviti našem operateru na broj telefona 062/18-58-628.

Troškovi dostave
Cena dostave proizvoda čiji je zbirni račun ispod 20000 dinara snosi kupac, a iznad 20000 snosi internet prodavnica Decijibicikli.rs.
 
Rok isporuke
Rok isporuke je od 2 do 7 radnih dana.
 
Izgled proizvoda
Slike proizvoda koje su prikazane na sajtu Decijibicikli.rs su slike koje nama dostavljaju proizvođači, one se mogu razlikovati u stvarnosti s obzirom na postavke monitora na računaru kupca, razlike u percepciji boja kako ih kupac vidi na monitoru i slično. U slučaju gore navedenog neslaganja između proizvoda prikazanog na fotografiji i isporučenog proizvoda ne radi se o nedostatku proizvoda. Na našem Youtube kanalu možete pogledati snimke određenog broja proizvoda kroz objektiv kamere, internet prodavnica Decijibicikli.rs se trudi da Vam prikaže proizvode što realističnije.
 
Garancija
Svi proizvodi na internet prodavnici Decijibicikli.rs su pod proizvođačkom garancijom.
 
Povrat novca
Sve proizvode koje kupite na sajtu decijibicikli.rs možete vratiti ako Vam se ne svide, uz obavezno originalno pakovanje, ne možemo prihvatiti proizvode koje nam vratite u neodgovarajućoj ambalaži - proizvode koji će sigurno pretrpeti oštećenja prilikom slanja nazad.
 
Dodatne informacije
Ukoliko imate dodatnih pitanja slobodno nas kontaktirajte putem telefona na broj 062/18-58-628 ili preko stranice Kontakt na sajtu ili mail-om na adresu Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli .
 
Politika privatnosti
Internet prodavnica Decijibicikli.rs se obavezuje da će čuvati privatnost svih kupaca. Prikupljamo samo neophodne podatke o kupcima koji su bitni za naše poslovanje u smislu kupoprodaje proizvoda koje Vi želite. Prikupljeni podaci neće biti objavljivani ili na bilo koji način zloupotrebljeni. Svi podaci o kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla
isporukaIsporuka brzom poštom, na vašu kućnu adresu.
dostupnost deciji bicikliRok isporuke u roku od 48h!.
pakovanje decijibicikli Bicikli su pripremljeni za vožnju.
garancija deciji bicikli Kontakt našeg operatera u roku od nekoliko časova.